Ajankohtaista

Lue Mailandin ajankohtaiset uutiset ja tuoreimmat blogikirjoitukset.

Blogi | 27.11.2020

Perinpohjainen kirja brändin ilmeen johtamisesta

Designguru Juha Pohjola on rakentanut ajatteluaan brändin ja ilmeen johtamisesta jo neljännesvuosisadan ajan. Aikaisempien teosten perään ilmestyi vuonna 2019 Alma Talentin kustantamana jykevä teos Brändin ilmeen johtaminen. Siihen on koottu kaikki.

Lue lisää
Uutinen | 27.8.2020

Viestintätoimistot kuuluvat avoimeen ja demokraattiseen yhteiskuntaan

Kalevan pääkirjoitus (21.8.) peräänkuulutti kriittistä keskustelua viestintätoimistojen roolista politiikan konsultoinnissa ja vaikuttajaviestinnässä. Keskustelu on aina paikallaan, mutta teksti kuvaili viestintätoimistoja sävyssä, joka voi johtaa virheellisiin tulkintoihin. Kommentoin kirjoitusta sekä viestintätoimistoyrittäjänä että toimialajärjestö MTL Viestintätoimistojen puheenjohtajana.

Lue lisää
Blogi | 4.6.2020

Diktatuurin kieli maalaa kuvaa täydellisyydestä

Maailman mahtavin valtio USA pyristelee katulevottomuuksien kanssa ja presidentti Trump yrittää kaikin keinoin vakuuttaa, että tilanne on hänellä hallinnassa. Kehon kieli on jämäkkä, vaikka mielenosoittajat ovat Valkoisen talon porteilla.

Lue lisää
Uutinen | 22.1.2020

Oivaltava ja tarmokas viestintäkonsultti saa paikan!

Nyt haetaan synnynnäistä kykyä, ei tiettyä kengännumeroa, uravuosien määrää tai puolimaratoonari-painonnostajaa. Haemme (lisää) viestintäkonsultteja, jotka ovat kiinnostuneita sekä yrityksistä että yhteiskunnan toiminnasta.

Lue lisää
Blogi | 16.12.2019

Mitä lukisit, jos sinulla olisi vain pari päivää aikaa?

Yritysjohtaja X vastaa automaattisesti, että niin on ollut kiirettä, että kunnon dekkari rentouttaa. Toisen mukaan huumoripitoinen äänikirja sopii taustaksi, kun hän pilkkoo puita joulusaunan lämmitykseen. Muitakin suosikkeja löytyy. Lukeminen pysyy makuasiana, vaikka muuttuisi kuunteluksi.

Lue lisää
Blogi | 5.11.2019

Median kulutuksen globaali muutos heiluttaa puoluelehtiä

”Lähitulevaisuudessa puolet kuluttajista ei välitä, tuleeko viestintä hänelle mediasta, sosiaalisesta mediasta, jonkun yrityksen kanavasta vai mistä. Kunhan se vastaa hänen arvomaailmaansa.” Näin ennusti Golin-ketjun hallituksen puheenjohtaja Fred Cook viestintätoimistojen ICCO Global Summitissa Lissabonissa lokakuussa. Tämä muutos ohjaa rahavirtoja uusiin taskuihin ja kaataa lehtiä ympäri maailmaa.

Lue lisää