Anni Turpeinen

Communications Consultant

- Viestinnän suunnittelu

Anni on kombinaatio tiedettä ja viestintää. Hänellä on luontainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja löytää epämääräisistäkin viesteistä tärkein punainen lanka. Kirjoitustaito aiheesta kuin aiheesta tiedeteksteistä eläviin henkilökuviin on Annin ehdoton vahvuus – unohtamatta iloista ja aidon välitöntä suhtautumista asiakkaisiin.

Anni vietti ensimmäisen uransa lääketeollisuuden R&D:ssa tutkijana (FM), joten tiedon etsiminen, sen kriittinen prosessointi sekä johtopäätösten tekeminen on istutettu tiukasti hänen selkärankaansa. Tutkijalle tutkimus ja tuotekehitys on oma tuttu taiteenlajinsa, jossa leivotaan ideoista innovaatioita ja lopulta valmiita tuotteita tai prosesseja. Kehittämishenkinen suhtautuminen kaikkeen näkemäänsä ei irtoa Annista koskaan: kaikkea voi parantaa, tehdä vaikuttavammaksi ja raikkaammaksi. Tätä uudistumista voidaan tehdä niin teksteissä, sosiaalisessa mediassa kuin organisaatioiden kulttuurissakin.

Kokemusta on kertynyt suuren pörssiyrityksen sisäisestä viestinnästä, toimimisesta vapaana toimittajana ja kirjoittajana sekä bloggarina.

Vapaa-ajallaan Anni kirjoittaa omia tekstejään, lukee, harrastaa monipuolisesti liikuntaa sekä nauttii lastensa kanssa luonnosta ja arjen pienistä yksityiskohdista.

+358 50 554 1543

anni.turpeinen@mailand.fi