Nea Lehto

Communications Planner

- Sosiaalinen media, digimarkkinointi, sisällöntuotanto

Vahvaa digimarkkinointiosaamista Nea sai opiskeltuaan vuonna 2018 Googlen kanssa yhteistyössä järjestetyssä Digital Excellence Academyssa. Kuuden kuukauden koulutuksen myötä hän sai digimarkkinoinnin uusinta tietoa alan huipuilta ja toi Mailandiin muun muassa SEO-, SEM-, somemarkkinointi- ja analytiikkaosaamista. 

Nean vahvuuksia ovat kunnianhimo, nopeus ja tarkkuus. Hän inspiroituu aina tarinoista, jotka hän pukee sanoiksi mielenkiintoisella tavalla. Uteliaisuus sai Nean kiinnostumaan tulevaisuuden kysymyksistä ja digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista, joita hän haluaakin päästä hyödyntämään Mailandissa. Nea on koulutukseltaan historiaa opiskellut FM, minkä takia hän tarkasteleekin ilmiöitä laaja-alaisesti eri perspektiiveistä. Hänellä on myös kyky tarttua aiheeseen kuin aiheeseen ja napata nopeasti kiinni oleellisesta. Aiempaa viestintäosaamista hänellä on järjestösektorilta lastensuojelun piiristä.

Vapaa-ajalla Nea uppoutuu tekstien sekä esteettisyyden maailmaan lukemalla kirjoja ja blogeja sekä surffailemalla somessa. Vastapainoksi hän rakastaa liikkua luonnossa sekä rentoutua uuden harrastuksen, golfin parissa. 

+358 50 599 5893

etunimi.sukunimi@mailand.fi