Outi Arola

Senior Consultant

- Strategiat, sisällöt, muutos- ja poikkeustilanneviestintä

Outi hahmottaa nopeasti kokonaiskuvan ja pohtii jo samalla tarvittavia toimenpiteitä. Kokemusta on kertynyt sekä laajempien strategiauudistusten että erilaisten poikkeustilanteiden viestinnästä eri sidosryhmille. Sisäisen viestinnän haasteet ja ratkaisut muutostilanteissa ovat tuttuja. Langat pysyvät energisen organisaattorin käsissä tiukoissakin tilanteissa. Brändi- ja henkilötarinat saavat hänet innostumaan ja niistä syntyy oivaltavia sisältöjä.

Ennen Mailandia Outi toimi yli 15 vuotta viestinnän ja markkinoinnin johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä usealla eri toimialalla. Työt ovat vieneet hänet moneksi vuodeksi myös ulkomaille. Kokemusten tuloksena syntyi tutkimus kulttuurierojen merkityksestä ja monimuotoisuuden johtamisesta konserniviestinnässä. Koulutukseltaan hän on sekä FM pääaineena viestintä että BBA.

Vapaa-ajalla kulttuuriperintöentusiasti rentoutuu mm. kiertelemällä moottoripyörällä kivikirkkoja. Iloa tuottaa myös ärripurri cairnterrieri ja energiatasot ylläpitää monipuolinen liikunta.

+358 40 544 5784

etunimi.sukunimi@mailand.fi